март 2019
12.03.2019 Пласман на зелените и портокаловите турнири
март 2019
Зелен тенис Тенниспарк Скопје
На ден 08.03.2019 година, со почеток во во 10:00 часот во канцеларијата на македонската тениска федерација, ќе биде извршено извлекување за турнирот- ЗЕЛЕН ТЕНИС за момчиња и девојчиња до 11 години, кој ќе се одржи на терените на Тенискиот клуб Тенниспарк Скопје-Скопје, во периодот 09.03.-11.03.2019 година.

ЗЕЛЕН ТЕНИС за момчиња и девојчиња до 11 години

Листа на пријавени

Момчиња

Девојчиња

Жребки

Момчиња

Девојчиња

Распоред за играње

Сабота: 09.03.2019

Недела: 10.03.2019


март 2019
Втор детски турнир-Академија
На терените на тенискиот клуб Тениска Академија ДООЕЛ-Скопје во периодот од 02.03.-03.03.2019 година ќе се одржи турнирот од проект детски тенис- црвен и портокалов тенис.

Почеток на натпреварите:  
1. Натпреварите од ПОРТОКАЛОВИОТ ТЕНИС за МОМЧИЊА започнуваат во САБОТА на 02.03.2019 година во 10:оо Часот, по претходно запишување кое започнува во 9:00 до 9:30 час. Влечењето на жрепката за  за Момчиња ќе се изврши во 9:40 часот.

2. Натпреварите од ПОРТОКАЛОВ ТЕНИС за ДЕВОЈЧИЊА започнуваат во САБОТА на 02.03.2019 година во 12:00 часот, по претходно запишување кое започнува во 11:30 до 11:45 часот. Влечењето на жрепката Девојчиња ќе се изврши во 11:50 часот.

3. Натпреварите  од  ЦРВЕНИОТ ТУРНИР започнуваат во САБОТА на 02.03.2019 година во 13:10 часот, по претходно запишување кое започнува во 12:4о до 13:00 часот. Влечењето на ждрепката за Црвениот Тенис ќе се изврши во 13:00 часот.

Листа на пријавени учесници на детски тенис- црвен и портокалов тенис:
1. Црвен тенис
2.Портокалов тенис-момчиња
3. Портокалов тенис- девојчиња


Резултати од турнирот детски тенис- црвен и портокалов тенис
1. Црвен тенис
2. Портокалов тенис-момчиња
3. Портокалов тенис- девојчиња
  

февруари 2019
Прв зелен турнир 2019 Академија
  На ден 01.02.2019 година, со почеток во 11 часот, во канцеларијата на Македонската Тениска Федерација, ќе се изврши извлекување за Зелениот турнир , кое ќе се одржи на терените на Тенискиот клуб Тениска Академија -Скопје, во периодот од 02.02-04.02.2019 година.

Mинимален број на учесници за одржување на турнирот од 2019 година е 4 учесници.Зелен тенис

листа на пријавени:

момчиња
девојчиња

Жребови

момчиња
девојчиња

Распоред за играње

Сабота: 02.02.2019

декември 2018
прв детски турнир 2019- ИТЦМ
   На терените на тенискиот клуб ИТЦМакедонија-Скопје во периодот од 22.12.-23.12.20188 година ќе се одржи турнирот од проектот детски тенис- црвен и портокалов тенис

Почеток на натпреварите:  
1. Натпреварите од ПОРТОКАЛОВИОТ ТЕНИС за МОМЧИЊА започнуваат во САБОТА на 22.12.2018 година во 10:оо Часот, по претходно запишување кое започнува во 9:00 до 9:30 час. Влечењето на жрепката за  за Момчиња ќе се изврши во 9:40 часот.
2. Натпреварите од ПОРТОКАЛОВ ТЕНИС за ДЕВОЈЧИЊА започнуваат во САБОТА на 22.12.2018 година во 11:30 Часот, по претходно запишување кое започнува во 11:00 до 11:15 часот. Влечењето на жрепката Девојчиња ќе се изврши во 11:20 часот.
3. Натпреварите  од  ЦРВЕНИОТ ТУРНИР започнуваат во САБОТА на 22.12.2018 година во 13:10 часот, по претходно запишување кое започнува во 12:4о до 13:00 часот., Влечењето на ждрепката за Црвениот Тенис ќе се изврши во 13:00 часот.

Листа на пријавени учесници:
1. Црвен тенис- 5 учесници
2. Портокалов тенис-момчиња- 14 учесници
3. Портокалов тенис- девојчиња- 5 учеснички


Резултати од турнирот
1. Црвен тенис
2. Портокалов тенис-момчиња
3. Портокалов тенис- девојчиња
 

октомври 2018
Зелен тенис Љуботен
  

На ден 26.10.2018 година, со почеток во 11 часот, во канцеларијата на МТФ ќе биде извршено извлекување за Зелениот турнир за момчиња и девојчиња до 11 години, кој ќе се одржи во периодот од 27.10.-29.10.2018 година, на терените на Тенискиот клуб Љуботен-Тетово.опис

ЗЕЛЕН ТЕНИС

листа на пријавени

1. момчиња
2. девојчиња

жребови

1. момчиња
2. девојчиња

Распоред за играње

Сабота, 27.10.2018

октомври 2018
детски тенис ИТЦМ
 На терените на тенискиот клуб ИТЦМакедонија-Скопје во периодот од 20.10.-22.10.2018 година ќе се одржи турнирот од проектот детски тенис- црвен и портокалов тенис.
Листата на пријавени за детскиот турнир согласно пристигнатите пријави можете да ја видите во табелата подоле.

Почеток на натпреварите:
1. Натпреварите од ПОРТОКАЛОВИОТ ТЕНИС за МОМЧИЊА започнуваат во САБОТА на 20.10.2018 година во 10:оо Часот, по претходно запишување кое започнува во 9:00 до 9:30 час. Влечењето на жрепката за за Момчиња ќе се изврши во 9:40 часот.
2. Натпреварите од ПОРТОКАЛОВ ТЕНИС за ДЕВОЈЧИЊА започнуваат во САБОТА на 20.10.2018 година во 11:30 Часот, по претходно запишување кое започнува во 11:00 до 11:15 часот. Влечењето на жрепката Девојчиња ќе се изврши во 11:20 часот.
3. Натпреварите од ЦРВЕНИОТ ТУРНИР започнуваат во САБОТА на 20.10.2018 година во 12:00 часот, по претходно запишување кое започнува во 11:3о до 11:45 часот., Влечењето на ждрепката за Црвениот Тенис ќе се изврши во 11:50 часот.


опис

детски тенис
црвен и портокалов тенис

листа на пријавени
листа на поканети тенисери

листа на пријавени
1. црвен тенис
2. портокалов тенис момчиња
3. портокалов тенис девојчиња

жребови

на лице место
1. црвен тенис
2. портокалов тенис момчиња
3. портокалов тенис девојчиња

1 2 [3] 4 5 6 7 8 9 10 11