Детски тенис Борец-Велес

На терените на Тенискиот клуб Борец-Велес, во периодот од 12.05.-13.05.2018 година ќе се одржи турниорот од проектот детски тенис- црвен и портокалов тенис. Рокот за пријава е до 14 часот на 19.04.2018 година. 

опис 

 

проектот детски тенис- црвен и портокалов тенис

листа на пријавени

1. портокалов момчиња
2. портокалов девојчиња
3.црвен тенис

жребки

на лице место
1.
портокалов момчиња
2.портокалов девојчиња
3.црвен тенис

Распоред за играње

 на лице место