Зелен турнир Црна Река

 
Костури и распоред за настап на Зелен турнир Кавадарци  21-02-2014
Денес во 13:30 часот во канцеларијата на Македонската тениска федерација беше извршено извлекувањето на паровите за турнирот Зелен тенис за момчиња и девојчиња до 11 години. 

На извлекувањето присуствуваа претставниците на тениски клуб АС Плус-Скопје, Марко Ристески и претставникот на тениски клуб Југ-Скопје, Владимир Андонов.

Комплетните парови за турнирот можете да ги преземет подоле.

На сите учесници им посакуваме многу успех.

1.    јуниори
2.    јуниорки


Распоредот за играње:

за ден 22,02,2014