прв зимски детски турнир Академија-Скопје

Во периодот од 24 до 25,12,2016 година во организација на Тенискиот клуб Академија Скопје а на две локации Тенискиот клуб Академија Скопје и Тенискиот клуб ИТЦ Македонија -Скопје ќе се одржи зимски детски турнир црвен и портокалов тенис.
На адреса на Македонската тениска Федерација пристигнаа пријави за:

- црвен тенис -
-портокалов тенис -момчиња 
- портокалов тенис -девојчиња