детски тенис Борец

 Во периодот од 13-15.05.2017 година на терените на Тенискиот клуб Борец-Велес ќе се одржи турнир од проектот ДЕТСКИ ТЕНИС ЦРВЕН И ПОРТОКАЛОВ ТЕНИС . До сега на адреса на македонската тениска федерација пристигнати следните пријави:
1. црвен тенис
2. портокалов тенис момчиња
3. портокалов тенис девојчиња

За овој турнир е дозволено да се појават дополнителни учесници на лице место на турнирот, но со претходна пријава од матичниот клуб