Детски тенис Леонтиќ спорт

 Ве известуваме дека во периодот од 22.04. до 23.04.2017 година, на терените на Тенискиот клуб Леонтиќ спорт-Скопје, ќе се одигра ДЕТСКИ ТУРНИР, црвен и портокалов тенис
ДЕТСКИ ТУРНИР,
црвен и портокалов тенис
листа на пријавени 1. црвен тенис - 25 учесници
2. момчиња портокалов- 39 учесници
2.девојчиња портокалов- 22 учесници
жребови 1. црвен тенис
2. момчиња портокалов
2. девојчиња портокалов