Зелен тенис Борец-Велес

На ден, 13.04.2018 година, во канцеларијата на Македонската тениска федерација, со почеток во 11 часот ќе биде извршено извлекување за турнирот од проектот детски тенис- ЗЕЛЕН ТУРНИР за момчиња и девојчиња до 11 години, кој ќе се одржи на тениските терени на Тенискиот клуб Борец-Велес, во периодот од 14.04.-15.04.2018 година.

опис 

 

ЗЕЛЕН ТУРНИР за момчиња и
девојчиња до 11 години

листа на пријавени

 1. момчиња
2. девојчиња

жребки

 1.момчиња
2. девојчиња

Распоред за играње

 Сабота: 14.04.2018