Зелен тенис ИТЦМ

 На ден, 05.10.2018 година, во канцелариите на Македонската Тениска Федерација, со почеток во 12 часот ќе биде извршено извлекување за Зелениот турнир за момчиња и девојчиња до 11 години, кое ќе се одржи на терените на тенискиот клуб ИТЦМакедонија-Скопје во периодот од 06.10.-08.10.2018 година.

опис

Зелен турнир
за момчиња и девојчиња до 11 години

листа на пријавени

1.момчиња
2. девојчиња

жребки

1. момчиња
1.а.момчиња пред коло
2. девојчиња

Распоред за играње

Сабота: 06.10.2018
Недела: 07.10.2018