Зелен тенис Југ

На ден 07.09.2018 година, со почеток во 11 часот ќе биде извршено извлекување за Зелениот турнир за момчиња и девојчиња до 11 години, кој ќе се одржи на терените на Тенискиот клуб Југ-Скопје, во периодот од 08.09.-10.09.2018 година.

До сега на адреса на македонската тениска Федерација, за Зелениот турнир за момчиња и девојчиња до 11 години, пристигнати се следните пријави:
1. момчиња
2. девојчиња

Жребки и распоред за играње  за Зелениот турнир за момчиња и девојчиња до 11 години

Жребови:
1. момчиња
2.девојчиња


Распоред за играње:
Сабота: 08.09.2018 година