Зелен тенис Борец

 Ве известуваме дека на ден 07.04.2017 година во 11 часот  ќе биде извршено извлекување за ЗЕЛЕНИОТ ТУРНИР, кој  ќе се одржи на терените на Тенискиот клуб Борец-Велес, во периодот од 08.04.-11.04.2017 година.

ЗЕЛЕН ТУРНИР
листа на пријавени 1. момчиња
2. девојчиња
жребови 1. момчиња
2. девојчиња
распоред Сабота: 08.04.2017