6-ти Меморијал Александар Славковски

На ден 07.06.2018 година, со почеток во 12 часот беше извршено извлекување за Зелениот турнир, кој е дел од Фестивалот за детски тенис Меморијал Александар Славковски, кој се одржува 6 години по ред.
Фестивалот за детски тенис 6 Меморијал Александар Славковски, се одржува на терените на Тенискиот клуб Југ-Скопје, ЗЕЛЕН ТЕНИС во периодот 08.06.-10.06.2018 година, а црвен и портокалов турнир во периодот 09.-10.06.2018 година.

 

Фестивал детски тенис-

МЕМОРИЈАЛ АЛЕКСАНДАР СЛАВКОВСКИ

 

опис 

Фестивал детски тенис-црвен и портокалов тенис

Фестивал детски тенис- Зелен тенис

 

листа на пријавени

1. портокалов момчиња
2. портокалов девојчиња
3. црвен тенис

 1. момчиња

2. девојчиња

жребки

НА ЛИЦЕ МЕСТО
1. портокалов момчиња
2. портокалов девојчиња
3. црвен тенис

1. момчиња
2. девојчиња

Распоред за играње

 на лице место

 Петок: 08.06.2018
Сабота: 09.06.2018