2 Зелен тенис Тенниспарк Скопје

  На ден 08.03.2019 година, со почеток во во 10:00 часот во канцеларијата на македонската тениска федерација, ќе биде извршено извлекување за турнирот- ЗЕЛЕН ТЕНИС за момчиња и девојчиња до 11 години, кој ќе се одржи на терените на Тенискиот клуб Тенниспарк Скопје-Скопје, во периодот 09.03.-11.03.2019 година.

 

ЗЕЛЕН ТЕНИС за момчиња и девојчиња  до 11 години

Листа на пријавени

Момчиња

Девојчиња

Жребки

Момчиња

Девојчиња

Распоред за играње

Сабота: 09.03.2019

Недела: 10.03.2019