Зелен тенис Тенниспарк Скопје-Скопје

 Ве известуваме дека на ден 10.03.2017 година во 11 часот  ќе биде извршено извлекување за зелениот тенис кој  ќе се одржи на терените на Тенискиот клуб Тенниспарк Скопје- Скопје, во периодот од 11.03.-13.03.2017 година.зелениот тенис
листа на пријавени 1. момчиња
2.девојчиња
жребови 1. момчиња
2.девојчиња
распоред Сабота: 11.03.2017
Недела: 12.03.2017