комплетни резултати од третиот зелен турнир

Комплетните резултати од третиот зелен турнир кој се одигра викендов на терените на ТК Југ-Скопје можете да ги симнете подолу

во групи

 момчиња

 девојчиња

1/4 финални натпревари

 момчиња

 девојчиња