Меморијал Благој Едровски

 На ден, 04.05.2018 година, во канцеларијата на Македонската тениска федерација, со почеток во 11 часот ќе биде извршено извлекување за Зелениот турнир  Меморијал Благој Едровски за момчиња и девојчиња до 11 години кој ќе се одржи на терените на тенискиот клуб Акватен-Кочани, во периодот од 05.05-07.05.2018 година

опис 

Зелени турнир-
Меморијал Благој Едровски за момчиња и девојчиња до 11 години

листа на пријавени

1. момчиња
2.  девојчиња

жребки

1. момчиња
2.девојчиња

Распоред за играње

Сабота: 05.05.2018