Чунгас Лунга детски тенис во МТП-Скопје

 
Чунга Лунга детски тенис  31-01-2014

                                     Во периодот од 01-02.02.2014 година, на терените на тенискиот клуб МакТенисПро-Скопје ке се одигра националниот детски тениски турнир Чунга Лунга. 

До сега пријавени се:
11 деца црвен тенис

31 портокалов тенис момчиња

28 портокалов тенис девојчиња