Зелен тенис ИТЦМ

 На ден, 09.03.2018 година, во канцеларијата на Македонската тениска федерација, со почеток во 11 часот ќе биде извршено извлекување за Зелениот турнир за момчиња и девојчиња до 11 години, кој ќе се одржи на тениските терени на Тенискиот клуб ИТЦ Македонија-Скопје, во периодот од 10.03.-12.03.2018 година.


опис Зелениот турнир за момчиња и
 девојчиња до 11 години
листа на пријавени 1. момчиња
2.девојчиња
жребови 1. момчиња
2.девојчиња
распоред за играње Сабота: 10.03.2018
Недела: 11.03.2018