ДЕТСКИ ТЕНИС МТП

 
листа на пријавени детски тенис МТП  11-04-2014
Овој викенд, во периодот 12-13,04,2014 година на терените на тенискиот клуб МТП-Скопје, ќе се одржи детски турнир од Проектот Детски тенис црвен и портокалов турнир. На адреса на МТФ пристигнаа следните пријави:
1.    момчиња
2.    девојчиња

3.     црвен тенис