Зелен тенис ИТЦМ

  На ден, 06.10.2017 година, во канцеларијата на Македонската тениска федерација, со почеток во 11 часот ќе биде извршено извлекување за турнирот ЗЕЛЕН ТЕНИС, кој ќе се одржи на тениските терени на ИТЦ Македонија-Скопје, во периодот од 07.10.-08.10.2017 година.


опис ЗЕЛЕН ТЕНИС  
листа на пријавени
листа на поканети тенисери
листа на пријавени
1. момчиња
2. девојчиња
жребови 1. момчиња
2. девојчиња
распоред за играње Сабота: 07.10.2017