Детски турнир ТК Битола- Битола 24-25,03,2012

 Почитувани,

Ве известуваме дека во приодот од 24-25,03,2012 година на терените на Т.К. БИТОЛА- Битола, ќе се одржи турнирот во детски тенис за дечиња од 5 до 10 годишна возраст. Ќе се игра црвен турнир и портокалов турнир во конкуренција на момчиња и девојчиња.

Официјалните прпозиции од турнирот можете да ги симнете тука.