2 зелен турнир Тениспарк

 На ден 31.01.2020 година, со почеток во во 11:00 часот во канцеларијата на ТФСМ-Скопје, ќе биде извршено извлекување за детскиот турнир - зелен тенис, за момчиња и девојчиња до 11 години, кој ќе се одржи на терените на тенискиот клуб Академија Аердором-Скопје, во периодот од 01.02.-.02.02.2020 година.

 детскиот турнир -
зелен тенис за момчиња и девојчиња до 11 години

листа на пријавени

момчиња
девојчиња

Жребки:

момчиња
девојчиња

Распоред за играње:

Сабота: 01.02.2020 година