Зелен турнир Кавадарци

 
Листа пријавени, жребови и распоред за ЗЕЛЕН ТУРНИР- Црна Река -Кавадарци  04-04-2014
Денес во 12:00 часот во канцеларијата на Македонската тениска федерација беше извршено извлекувањето на паровите за  турнирот од Проектот Детски тенис ЗЕЛЕН ТУРНИР, кој ке се одржи на терените на Тенискиот клуб Црна Река Кавадарци, во периодот од 05 до 07 Април 2014 година

Листа на пријавени учесници:
1.    момчиња
2.    девојчиња


Комплетните парови за турнирот можете да ги преземет подоле.

На сите учесници им посакуваме многу успех.

1.   момчиња жреб
2.   девојчиња жреб


Распоредот за играње:
ден 05.04.2014