детски тенис Академија и зелен тенис Охрид

 
Со почеток во 11 часот ќе биде извршено извлекувањето за Зелен тенис, кое ќе се одржи на терените на Тенискиот клуб Охрид-Охрид, во периодот од 26.-28.08.2017 година

Во периодот од 26-27.08.2017 година на терените на Тенискиот клуб Академија- Скопје ќе се одржи детски турнир, црвен и портокалов тенис.
До сега на адреса на Македонската Тениска Федерација стигнати се пријави
1. црвен тенис
2. портокалов тенис- момчиња
3. портокалов тенис- девојчиња

Резултати постигнати на детскиот турнир:
1. црвен тенис
2.портокалов тенис момчиња
3. портокалов тенис девојчиња

 

опис Зелен тенис
листа на пријавени 1. момчиња
2. девојчиња
жребови 1. момчиња
2. девојчиња
распоред за играње Сабота: 26.08.2017