Зелен тенис Црна Река

 На ден 22.09.2017 година, со почеток во 11 часот беде извршено извлекување за Зелен тенис, кое ќе се одржи на терените на Тенискиот клуб Црна Река -Кавадарци, во периодот 23.-24.09.2017 година.

Воедно,  сакаме да Ве известиме дека во сабота, на 23.09.2017 година, дел од натпреварите ќе се одиграат и на Терените на Тенискиот Комплекс -Лири, во соседното Неготино, за кое што ќе бидете известени  во Петок 22.09. 2017 година, по објавување на  Планот за Играње за Сабота 23.09.2017 година.


опис Зелен тенис
листа на пријавени 1. момчиња
2. девојчиња
жребови 1. момчиња
2. девојчиња
распоред за играње Сабота: 23.09.2017