зелен тенис-Љуботен

 

На ден 26.10.2018 година, со почеток во 11 часот, во канцеларијата на МТФ ќе биде извршено извлекување за Зелениот турнир за момчиња и девојчиња до 11 години, кој ќе се одржи во периодот од 27.10.-29.10.2018 година, на терените на Тенискиот клуб Љуботен-Тетово.опис

ЗЕЛЕН ТЕНИС

листа на пријавени

1. момчиња
2. девојчиња

жребови

1. момчиња
2. девојчиња

Распоред за играње

Сабота, 27.10.2018