Жребови и распоред за играње за ЗЕЛЕН ТУРНИР

 Денес во 12:00 часот во канцеларијата на Македонската тениска федерација беше извршено извлекувањето на паровите за  зелениот турнир за момчиња и девојчиња до 11 години,  кој ке се одржи на терените на Тенискиот клуб АТК-Скопје, во периодот од 26 до 28 Април 2014 година

Комплетните парови за турнирот можете да ги преземет подоле.

На сите учесници им посакуваме многу успех.

1.   момчиња
2.   девојчиња

Распоредот за играње:
ден 26,04,2014