Зелен Тенис Академија-Скопје

 

Со почеток во 12 часот ќе биде извршено извлекувањето за Зелениот турнир за м омчиња и девојчиња до 11 години, кој ќе се одржи на терените на Тенискиот клуб Тениска Академија-Скопје, во периодот од 01.-.03.07.2017 година


опис Отвореното Првенство на Македонија за
Ветерани 50- и 50+ години
Зелен турнир
листа на пријавени 1. Ветерани 50-
2. Ветерани 50+
1. момчиња
2. девојчиња
жребови 1. Ветерани 50-
2. Ветерани 50+
1. момчиња
2. девојчиња
распоред за играње Сабота: 01.07.2017 Сабота: 01.07.2017