Фестивал на детски тенис Битола

 Со почеток во 11 часот ќе биде извршено извлекувањето за Зелениот турнир кој е дел од ФЕСТИВАЛОТ ЗА ДЕТСКИ ТЕНИС, кој ќе се одржи на терените на Тенискиот клуб Битола-Битола, во периодот од 16-17.09.2017 година
опис ФЕСТИВАЛ ЗА ДЕТСКИ ТЕНИС
листа на пријавени 1.зелен тенис момчиња
2.зелен тенис девојчиња
3.портокалов тенис момчиња
4. портокалов тенис девојчиња
5. црвен тенис
жребови 1.зелен тенис момчиња
2.зелен тенис девојчиња
3.портокалов тенис момчиња
4. портокалов тенис девојчиња
5. црвен тенис
распоред за играње Сабота: 16.09.2017