детски тенис Црна Река

  Ве известуваме дека во периодот од 24 до 25 Јуни 2017 година, на терените на Тениски клуб  Црна Река -Кавадарци, ќе се одржи Детскиот турнир (црвен и портокалов тенис).

На адреса на Македонската тениска федерација  до сега се пристигнати следните пријави
 -црвен тенис
- портокалов тенис момчиња
- портокалов тенис -девојчиња

На лице место во самиот клуб за време на запишување, клубовите можат да пријават и дополнителни учесници

Постигнати резултати на детскиот турнир
1. црвен тенис
2. портокалов тенис-момчиња
3. портокалов тенис -девојчиња