Досегашен пласман на зелените турнири во 2012 година      ЛЕОНТИЌ АС ЈУГ
Име презиме КЛУБ година ЗОПМ ЗОПМ ЗОПМ
Лаше Киквидзе Југ 26,07,2002 1 место 2 место 1/2 финале
Кристијан Селчанец Винер Про 21,10,2002 2 место 1/4 финале 1 место
Дамјан Поповски АТК 08.06.2002   1 место 2 место
Ведран Радоњанин Југ 29,09,2002 1/4 финале 1/2 финале 1/4 финале
Калист Филиповски Југ 18,04,2002 1/4 финале 1/2 финале 1/4 финале
Никола Николовски Југ 23,02,2002 1/2 финале    
Теон Николовски АТК 28,03,2002 1/2 финале    
Енсар Пепиќ Југ       1/4 финале
Калин Ивановски АТК 01,04,2002 1/4 финале   1/4 финале
Рон Малики АТК 25,05,2003 1/4 финале    
Берг Бугариќ Југ 24.07.2003   1/4 финале  
Гоерг Муцунски Југ 16,03,2002   1/4 финале  
Бобан Михајлов Атибо 25.01.2003   1/4 финале  
Бесник Дургути Југ       1/2 финале
      ЛЕОНТИЌ АС ЈУГ
Име презиме КЛУБ година ЗОПМ ЗОПМ ЗОПМ
Јана Огњановска Југ 18,04,2002 1 место 1 место 1 место
Ана Ристевска Југ 06,08,2002 1/2 финале 2 место 2 место
Мина Даскаловиќ Југ 11,06,2002 2 место 1/2 финале 1/2 финале
Калина Чапова Југ 02,06,2002 1/2 финале 1/4 финале 1/2 финале
Ема Костадиновска Славија 16.03.2002   1/2 финале  
Миа Спасевска Југ 15,09,2002 1/4 финале 1/4 финале 1/4 финале
Џевахира Пепиќ Југ 12,09,2002 1/4 финале 1/4 финале  
Демјана Кржовска Југ 24,05,2002 1/4 финале   1/4 финале
Јована Божиновска АС 04.07.2002   1/4 финале 1/4 финале
Матеа Ивановска АТК 24,05,2002 1/4 финале    
Ива Петрова АТК       1/4 финале