Зелен тенис Тенниспарк Скопје-Скопје

  

На ден 22.06.2018 година, на терените на Тенискиот клуб Црна Река-Кавадарци, со почеток во 12 часот беше извршено извлекување за Зелениот турнир, кој ќе се одржи на терените на Тенискиот клуб Тенниспарк Скопје-Скопје, во периодот 23.06.-25.06.2018.

 

опис 

Зелен тенис

 

листа на пријавени

1.        Момчиња
2.        Девојчиња

жребки

1.       Момчиња
2.        Девојчиња

Распоред за играње

Сабота: 23.06.2018