Заврши првиот турнир од проектот детски тенис од сезоната 2012

 

Викендов на терените на тениски клуб Леонтиќ спорт-Скопје, се одиграа Новогодишните турнири од проектот детски тенис во категориите црвен, портокалов и зелен турнир, на кој што учествуваа 152 учесници од кои

зелен турнир момчиња-    16 јуниори
зелен турнир девојчиња-  13 јуниорки
портокалов турнир момчиња- 38 момчиња
портокалов турнир девојчиња- 22 девојчиња
црвен тенис- вкупно 63 учесници