4 детски тенис турнир-Тумба

На терените на Тенискиот клуб Тумба-Куманово, во периодот од 21.04.-23.04.2018 година ќе се одржи турниорот од проектот детски тенис- црвен и портокалов тенис. Рокот за пријава е до 14 часот на 19.04.2018 година.

Листата на пријавени ќе биде објавена на ден 20.04.2018 година во 9 часот.

проектот детски тенис- црвен и портокалов тенис листа на пријавени:

1. портокалов момчиња
2. портокалов девојчиња
3. црвен тенисЖребки:

1. портокалов момчиња
2. портокалов девојчиња
3.црвен тенис