детски тенис-Фан Тенис Скопје

 Во периодот од 01 до 02,04,2017 година на терените на Тенискиот клуб Фан Тенис-Скопје, ќе се одржи национален турнир од проектот детски тенис за момчиња и девојчиња на возраст од 06 до 10 години.
Резултати од детскиот турнир:
1.
црвен тенис 
2.
Портокалов тенис - момчиња 
3.
Портокалов тенис -девојчиња