Промена на Календар МТФ

Почитувани,
 
Ве известуваме дека регионалниот турнир во детски тенис кој требаше да се одржи во периодот од 10-11,03,2012 година во Битола се поместува и ке се одржи во периодот од 24-25,03,2012 година.

Воедно турнирот кој е предвиден за нареден викенд Зимското Отворено Првенство на Македонија за јуниори и јуниорки до 10 години, ке се одржи на терените на Тениски клуб Југ-Скопје. 

Зимскиот дел од Календарот можете да го симнете тука.