Зелен тенис Академија-Скопје

 Ве известуваме дека на ден 02.02.2018 година, со почеток во 11 часот ќе биде извршено извлекување за Зелениот турнир за момчиња и девојчиња до 11 години, кој ќе се одржи на терените на Тенискиот клуб Тениска Академија-Скопје, во периодот 03.02.-06.02.2018 година. (на извлекувањето можат да присуствуваат исклучиво претставници од клубови, или лица овластени од страна на клубовите)


Листата на Учесници на Зелениот турнир за момчиња и девојчиња до 11 години, во организација на Тенискиот клуб Тениска Академија-Скопје, во периодот 03.02.-06.02.2018 година:
1. момчиња
2. девојчиња

Жребови:
1. момчиња
2. девојчиња


Распоред за играње
1. Сабота, 03.02.2018
2. Недела, 04.02.2018