Зимско Отворено Првенство на Македонија до 10 години-ТК ЈУГ , 17-19,03,2012

Почитувани,

Ве известуваме дека во периодот од 17-19,03,2012 година ќе се одржи Зимско Отворено Првенство на Македонија до 10 години, на терените на Тенискиот клуб Југ-Скопје.
Пропозициите за претстојниот турнир можете да ги симнете тука.