Турнир во детски тенис, црвен и портокалов турнир 07.04-08.04.2012 год

Драги пријатели,
 
Македонската Тениска Федерација, Ве поканува да учествувате на Турнирот од проектот ДЕТСКИ ТЕНИС, во конкуренција на момчиња и девојчиња ЦРВЕН И ПОРТОКАЛОВ ТЕНИС, на терените наТениски клуб АС ПЛУС-Скопје, во периодот 07.04.-08.04.2012 година

Ќе ни биде особено драго ако и вашите членови земат учество на овој  Регионален турнир од проектот ДЕТСКИ ТЕНИС.

Официјалните пропозиции од турнирот можете да ги симнете тука.