Зимско Отворено Првенство 11-13,02,2012

 
 
На терените на Тенискиот клуб Ас Плус Скопје во периодот од 11 до 13,02,2012 година се одржа второто Зимско Отворено Првенство на Македонија за момчиња и девојчиња до 10 години.

Комплетните резултати постигнати на овој турнир можете да ги симнете подоле

 групи момчиња

 групи девојчиња


 костур момчиња


 костур девојчиња